U kolekciji Merry uživali brojni poznati

U prekrasnom ambijentu Vesna Sposa wedding storea održana je modna revija limitirane kolekcije elegantnih haljina poznate dizajnerice Vesne Pretković koju su došle pogledati Sanja Vejnović, Ivana Kindl, Mila Elegović, Anja Alavanja, Uršula Tolj, Lana Pavić, Sanja Pilić, Boris Banovići brojni drugi.

Atraktivna mini kolekcija "Merry" obiluje širokim spektrom boja, krojeva i materijala, za različite ukuse i stilove. Naglasak je na finim krojevima koji laskaju ženskoj silueti. Ručni rad i detalji od čipke daju posebnost i unikatnost svakoj haljini koja ima za cilj ženu učiniti dodatno ženstvenijom i privlačnijom, pravom blagdanskom divom. Nova "Merry" kolekcija je vesela i blagdanska, a obiluje bojama poput neizostavne crvene, crne i zlatne. Važan dio su svakako šljokice i čipka kao ovogodišnji ultimativni hit.

Nakon revije koju su nosile i nekadašnje Miss Universe Hrvatske Natalija Prica i Ivana Mišura odžan je domjenak na kojem su uzvanici uživali u raznim delicijama te se zabavljali uz DJ-a.

Foto: Robin Pretković i Zvonimir Kušec