Vesna Sposa

Vesna Sposa

Vesna SPOSA, elegancija i stil bez premca

Ako ste se već odavno vjenčali ili vam vjenčanje još nije ni na pameti, ipak ste vjerojatno čuli za vjenčanice Vesna SPOSA. Teško je previdjeti ovu priču iz bajke jer radi se o vjenčanicama koje odišu elegancijom i stilom, a također su ih na sebe navukle i neke od najpoznatijih i naljepših Hrvatica, primjerice Aleksandra Grdić, Jelena Orešković, Iva Leko, Ivana Delač, Anita Lovren, Maja Šuput, Sandra Bagarić, Ivana Mišura, Anica Kovač, Severina, Ivana Nobilo, Karolina Šprem , Tina Katanić, Uršula Tolj, Nikolina Miletić, Melita Fabečić, Luna Von Valas i mnogi drugi.

U ovom modnoms studiju, osim što možete kupiti već sašivene haljine, bilo vjenčanice, bilo kakve druge svečane haljine, također možete i dati izraditi odjeću po mjeri. Možete birati neke od najfinijih, najelegantnijih i najsenzulanijih materijala kojima raspolažu, primjerice – muslin, svila, saten, čipka.  Odlučite li se za taj korak šivanja haljina po mjeri, dobit ćete i svoju modnu savjetnicu koja će vas brižno, baš poput anđela čuvara, voditi kroz sve korake nastanka haljine koja se rodila u vašoj mašti.

Dakle, Vesna SPOSA je tvrtka s hrvatskim potpisom koja se i u ovim teškim vremenima krize i besparice može pohvaliti pozitivnim brojkama. Ovo je jedna od rijetkih uspješnih poslovnih priča iz Hrvatske te pokazatelj da elegancija i stil nikada ne umiru. Naprotiv, s vremenom postaju još bolji, baš kao vino!